Kik vagyunk?

... olyan emberek és embergyermekek, akik hiszik, tudják, hogy az élet nem szűnik meg Létezni!
Az önzetlenül kapott üzeneteket, Tanítást, tanulást, Gyógyítást, gyógyulást önzetlenül tovább is adjuk, ha elolvasod, ha meghallgatsz minket.
Ez a csoport lehetőséget ad szembesülni önmagaddal, és a feladatoddal.
Ahogy elfogadod a tanításokat, és az életben alkalmazni kezded, Isten egyre inkább részévé válik mindennapjaidnak.
Ha a kezét fogva haladsz az úton, fölsejlik előtted a cél, amit már csak győztesen érhetsz el!
Csoportunk egy szeretetcsoport. A hét bizonyos napján rendszeresen találkozunk, hogy megbeszéljük a létet firtató kérdéseket.

Tagjaink Jézus tanításait keresve, tanulva, tanítva, másokon segítve, a test és a lélek harmóniáját elősegítve fejlesztik önmagukat.
A Krisztusi utat járva, a Szeretet - Elfogadás - Igazságosság hármas alapelvét igyekszünk megismerni, megismertetni és betartani saját életünkben.
Ebben segít a megalakulás óta KRIZANTÉN, a csoport szellemi vezetője.
Üzeneteit a csoport egy tagjának diktálja, aki közvetlen kapcsolatban áll a szellemi világgal.

Küldetésünk

Fontos számunkra az önfejlesztés, hisz az egyén csak a saját belső harmóniáját megteremtve tud másokon is segíteni, reményt adni azoknak, akik nem találnak kiutat az anyagi világ fogságából.
Ezt segíti elő a Krizantén által ajánlott tisztító és meditációs gyakorlat, lehetőséget adva arra, hogy mindenki kapcsolatba lépjen a lelkével vagy más szellemi segítő lénnyel.

Az egységet bárki megteremtheti, ha a Krisztusi Utat járva fejleszti önmagát és lelkiségét, szívállapotát egyre jobbá, tisztábbá változtatja.
E belső harmónia megteremtésében tud a csoport segíteni, s mivel ez nem függ kortól, nemtől, származástól vagy felekezeti hovatartozástól, ezért bárki tagja lehet vagy látogathatja.