Célunk, tevékenységünk

Köszöntjük minden Embertársunkat!

Mi, a Krizantén lélek-test harmonizáló, önfejlesztő egyesület tagjai tájékoztatjuk az érdeklődőket, szervezetünk működéséről, melyet személyesen is megismerhetnek.

Célunk: olyan ismeretek megszerzése és terjesztése, melyek lehetővé teszik a tagok jellemének fejlesztését, önmagukban a szeretet kiteljesítését, a lelki megtisztulás és a béke megteremtését és megtartását minden élethelyzetben, hogy ezzel másoknak is ugyanezen az úton segítséget tudjanak nyújtani. Ehhez ad útmutatást Jézus Krisztus élete, tanítása, a szeretet, elfogadás, igazságosság alapelve és Krizantén – egy tanító, bölcs egységszellem – egy társunkon keresztül hozzánk eljuttatott üzenetei és intelmei.

Tevékenységünk

Kedd
17.30 órától  Lelki, szellemi fejlődést elősegítő  beszélgetések. Meditáció és a fejlődő, javuló  ember számára nélkülözhetetlen, a szellemvilággal kapcsolatos ismeretek megbeszélése.
Csütörtök
17.30 órától Lélek-test harmonizáló munka: Ezzel elősegítjük az emberek fizikai síkon való fejlődését, és azokból a betegségekből való gyógyulását, amelyek a lélek számára nem rónak ki tapasztalási kötelezettséget.

Szombat
17.30-19 óráig Meditáció és lelki, szellemi fejlődést elősegítő beszélgetések
19 órától Lélek-test harmonizáló munka
Jelmondatunk
Akkor él bennetek a tiszta szeretet, ha nem harcoltok az igazságért, hanem gyógyítjátok azokat a sebeket, amelyeket azok ejtettek embertársaitokon, akik legvadabbul harcolnak az igazságért.


Krizantén csoport tevékenységei, feladatai, céljai

Ismeretek megszerzése a Krizantén üzenetek és a csoport tagjai által készített előadások alapján. Választ találunk a teremtés, Föld teremtése, emberek teremtése, földi feladatai, Föld és emberiség jövőjével kapcsolatos kérdésekre.
A szellemvilággal kapcsolatban a lélek-szellem-ember kapcsolatok, reinkarnáció, hálóterv, leszületés kérdéseire is választ találunk.
Ha meg akarjuk ismerni eredetünket, földi feladatainkat, a csoportfoglalkozásokon való részvétel, tanítások, üzenetek megismerése után (8 hét) a kiültetés segít megtudni ezen információkat:
ekkor a szellemvilágból kapott információk alapján megtudjuk az eredetünket, lélek (férfi vagy női) vagy szellem mivoltunkat, feladatunkat, esetleges kiemelt feladatunkat, adósságunkat, szabad akaratunk arányát, szellemmé válás idejét.
A kiültetést követő 6 hét után az előző életeinkről kapunk információkat. Amennyiben régebb óta vagyunk a Földön, az előző 3 életünket, ellenkező esetben csak az előző Földi életünket ismerhetjük meg.
Ezek után nyílik lehetőség az önismereti tanfolyamokon (belső látás, hálóterv) ezek elemzésére saját magunk, aktuális feladataink, a környezetünkben élők megismerésére.
A szellemvilággal történő kapcsolatteremtés használatával megismerhetjük hálótervünket, melyben elterveztük földi életünket, feladatainkat.

Ezen tanfolyamokkal párhuzamosan DNS-átalakító gyakorlatot végezhetünk.
A gyakorlatot naponta kell végezni, hetente két alkalommal van csoportos gyakorlás, háromhavonta felmérés az aktuális állapotról. Ezek a gyakorlatok az új DNS-szálak aktiválását, fejlesztését, az új ember kialakulását segítik. Az alapja két légzőgyakorlat, amelyeknek célja a prána csatorna tisztítása, illetve az általunk termelt többlet szeretetenergia kiáramoltatása az Univerzumok felé, melyre csak az ember képes, és ez az ember életének fő feladata. A szeretet energia kiáramoltatást mindennap minimum egy alkalommal három percig kell végezni, a helyes légzéstechnikák elsajátítása után.
A kiáramoltatott szeretetenergia helyére érkező Isteni segítő energiát ebben az egy esetben saját magunk javára használhatjuk fel.

A lélek/szellem fejlődésének feltétele a fizikai síkon való fejlődés, gyógyulás. Ennek érdekében célszerű fizikai/egészségi állapotfelmérést végeztetni, melyen megismerhetjük betegségeinket, amiket gyógyíttathatunk az Isteni energiával és egyéb, csoporttagok által is végzett gyógymódokkal (masszás, méregtelenítés, gyógynövények, gyógyító kövek, egyéb terápiák).
Ha a betegség tapasztalási kötelezettség eredménye, akkor ez nem gyógyítható, ugyanis a lélek a Földre születés előtt ezt maga választotta.

A test-lélek harmonizálást segíti a meditáció, amit a csoportban heti két alkalommal végzünk, de otthon is végezhető a hozzá kapcsolódó leírásból megismert megfelelő felkészültség, előkészület után.

A csoport feladatai közé tartozik a földhöz ragadt lelkek rezgésszámnak megfelelő helyre segítése, otthonokban Szent György-kereszt lerakása az otthoni élet segítése céljából, és a fizikai síkon megoldhatatlannak látszó érzelmi gondok kezelése égi segítséggel.

Önmagunk megismerése, rendbe tétele után tudunk másokon is segíteni.


Ajánlott olvasnivalók:

KRIZANTÉN I-II
Mennyei próféciák
A tizedik felismerés
Mennyei látomás
Shambala titka
A négy egyezség
A szeretet iskolája
Föllebben a fátyol
Átölel a fény
Túléltem a halálomat
Az alvó próféta
A reinkarnációról
A dicsőítésben rejlő erő
A halál utáni élet
Kapcsolat Isten szellemvilágával
A végső igazság
Vidd hírét az igazaknak
Vidd hírét a teremtőnek
Az élet virágának ősi titka
Joseph Murphy könyvei
Shirley Maclaine könyvei
Ciprusi Mágus
Megmentőm, a fény