Karácsonyi üzenetek 2010

Krizantén üzenete

Ti, akik Isten felé haladás és a szellemi fejlődés útján saját vállalásotok és szellemetek fejlődése-fejlettsége okán a többiek előtt jártok, ne felejtsétek el hogy a példamutatás a legfontosabb tanító eszköz a kezetekben.
Már tudnotok kell, hogy mások bizalmát nem megszerezni, hanem kiérdemelni kell ahhoz, hogy segíteni tudjatok abban, amit ők szeretnének.

2011.03.26-ig el kell érnetek, hogy az energiacsillag tökéletesen működjön a Föld napkitörésektől való célzott védelme érdekében, és azért, hogy mások jó szándékát is ezzel tudjátok támogatni a megvalósulás útján. Ez alatt az idő alatt többet foglalkozzatok a saját kiteljesedésetekkel, testi és szellemi szinten egyformán. Bízzatok a szellemember állapot adta ítélőképességetekben. Olvassátok el újra meg újra a „Szellemember” című 2010.08.11-ére diktált üzenetet. Ma pedig szellemetek felemelésével töltsétek az értékes időt.
Kevés a kérdés, pedig itt vagyok. Kérdezzetek, és örömmel válaszolok.
Örülök, hogy e szép napon Krisztussal és a Szűzanyával egységben veletek lehetek.

Jézus Krisztus üzenete

Figyeljetek nagyon az érzelmeitekre és az igazság tudásának lehetőségeire az elkövetkező rövid idő alatt. Higgyétek el, emberként én sem tudtam, kibírom-e a keresztre feszítést, és mennyit kell szenvednem, de bíztam Atyám ígéretében, és nem haltam meg.
Jó ha tudjátok: a nagy megpróbáltatásnál előbb érkezik a Szellemi erő, mely átlendít a gondokon, és csak utólag, szellemi szemmel látható a fizikai test vergődése, ám akkor már annyira nem is számít. Minden, amit fájdalomnak éreztek vagy gondoltok, megszűnik a dolgok rendjének megértésével, és az arra irányuló cselekedetek nem fájdalmasak.
A megváltás misztériuma ma is aktuális, és csak akkor teljesíti küldetését, ha ti úgy éltek és gondolkodtok ahogyan tanítottam: szelíden, békésen, szeretetben és odaadóan, de nem áldozatként.
Arra tanítsátok az embereket, hogy aki áldozatnak érzi magát, az még nem tett eleget másokért vagy azt rosszul tette. Vezetők vagytok nem áldozatok, hát viselkedjetek ahhoz méltóan Szeretettel!

Megáldalak titeket a nyíltság boldogságérzetének lehetőségével, hát éljetek vele!


A Szűzanya üzenete

Miközben gyermekem eljövetelét várjátok, gondoljátok végig eddigi munkátokat. Nézzetek jó mélyen magatokba: mennyi bennetek a szeretet és mennyi az elvárás, a birtoklási vágy, és mennyire tudjátok tisztelni a másik ember szabadságát érzelmi és gyakorlati szinten egyaránt?
Fiam halálával kellett megértenem, hogy az áldozatot nem az hozza, aki birtokol, hanem az, akit birtokolnak.
Szívem teljes szeretetével támogatlak titeket abban, hogy megértsétek: a szeretetnek nem lehet célja, mert az egy beteljesedett állapot. Ha célt adsz neki, akkor elvárássá satnyul, és sikertelenség esetén negatív gondolatokat szül és táplál. Ezért ne harcoljatok semmiért és semmi ellen, de nagy szeretettel munkálkodjatok a magatok társaitok céljának céljainak megvalósulásán.
Még van és lesz egy-két próbatételetek, de ha jól szerepeltek, akkor ti lesztek a követendő példa lelkek milliói számára azon a pályán, mely az emberiséget Istenhez visszavezeti, és megalkotja a Szellemi egység állapotát, mely lehetővé teszi számotokra az „Új ember” létterének megteremtését.

Megáldalak benneteket az igazság tudásának fényével.