Az ember az, amit folyamatosan gondol

Ahogy tájékoztatod tudatodat a kívánságaidról, úgy alakul a fizikai tested – földi éned – sorsa.

„Amint a Mennyben, úgy a Földön is!”

Önmagadnak ártasz dédelgetett, rossz gondolataiddal. Fordulj bizalommal a tudatodhoz, kérd, hogy teremtsen neked harmóniát, és engedd, hogy elvégezze a dolgát, hisz életed megőrzésére és egészséged helyreállítására törekszik. Őszintén hidd és fogadd el igaznak a tényt, hogy a vágyad már be is teljesült, akkor csak az valósulhat meg.

Jézus így gyógyított: Hiszitek-e, hogy én ezt megcselekedhetem? A válasz: Igen, Uram! – Akkor legyen a ti hitetek szerint!
Amelyik nem hitt, az nem gyógyult meg, és sokan voltak ilyenek, de ezeket nem jegyezték fel.

Semmi sem jelenik meg a testeden, aminek nincs gondolati tükörképe a tudatodban. Amit hiszel önmagadról, életedről, az univerzumokról, azt kapod. Válaszd ki a megélni kívánt állapotot! Ennek valóra válását átérezve adhatod át tudatodnak az elképzelésedet. Amilyen mértékben tudsz hű maradni mentális hozzáállásodhoz, olyan mértékben teljesíti azt. A vágyad legyen az imádságod, mert az ima csak a lélek őszinte vágya lehet, és ha azonosulsz vele, megvalósul.

El kell jutnod a korlátlan elfogadás és a teljes beleegyezés állapotáig. Amit képzeletben megformálsz, az ugyanolyan valóságos, mint a tested bármely része, csak nem hagyod valóra válni.
A gondolat, az elképzelés valóságos, és egyszer a valóságban is megjelenik, ha kitartasz az általad megalkotott, átérzett kép, illetve esemény mellett.

Gondold! Képzeld el! Érezd át, hogy megszabadultam a rossz gondolataimtól, korlátlanul eluralkodik bennem a békesség és a harmónia. Lassan, csendesen, szeretettel ismételgesd este és reggel 5-6 percig.

Ne harcolj! A képzelőerődet használd, ne az akaraterődet! Képzeld el magad a betegség vagy probléma nélkül, és képzeld el a vágyott állapottal járó érzelmeket, és érezd is át azokat. Ne a problémát érezd át, hanem a problémamentes állapotodat, annak minden örömével, és ezt a jelenben tedd. Ezután félmeditatív állapotban vagy elalvás előtt bízd a magasabb rendű tudatodra, hogy adjon megoldást, aztán majd segít is megoldani.

Az egészség érzése egészséget, a gazdagság érzése pedig gazdagságot teremt, illetve eredményez.
Az vagy, aminek képzeled magad!
Hogy érzed magad?