97. ÜZENET

Csak akkor tudjátok meg, nektek személy szerint mi a jó, ha megvalósítjátok azt, amit szeretnétek magatoknak. El kell hinnetek, hogy attól fejlődtök, amit meg is tesztek, de mivel a hit nem hiszékenység, hanem elhatározás, bátorság arra, hogy használd, alkalmazd a tudásodat és ne kételkedj abban, amit tudsz, ezért tedd és tapasztald meg, amit szeretnél, hogy az tudássá váljon, tehát abban higgy, amit tudsz. Azt hidd el, hogy tudod!


Ha tudod, hogy a Teremtő mire-miért teremtett téged, akkor azzal a Hittel, hogy azt te meg tudod valósítani, megvalósíthatod sorsodat, boldogságodat, feladatodat. Addig, amíg nem tudod, hogy Isten létező valóság, áradó szeretet, addig, amíg nem tudod, hogy segít, támogat és irányt mutat, addig hogyan hinnéd azt, hogy te az Ő része, magad is létező valóság, áradó szeretet, boldogságra teremtett Szellem, Ember vagy.

Azon elmélkedni, hogy mit szeretnél, mitől lennél boldog, csak válogatás nélküli ismeretszerzés, és esetenként tudás csak abból lesz, amit kipróbáltál és bevált. Ha mindent elvetsz, amit gondolsz, akkor sötétség fog körülvenni, ha mindent kipróbálsz, akkor asztrális, zavart elmét gyártasz. Ezért tiszta szívvel válaszd a jót és valósítsd meg életedben, mert csak így gyarapszik a tudásod és teljesül be hited előbb Istenben, aztán saját magadban, és csak ezek után lesz hited, bizalmad embertársaid felé. Azokban bízz, akikről tudod, hogy szeretnek és te is tudod szeretni őket, és ez a bizalom akkora legyen, mint az áradó szeretet. Nem kisebb és nem nagyobb.
Tudásod akkora, amekkora bizalomra tettél szert, bizalmad akkora, amekkora a tudásodra alapozott Hited, ez pedig attól függ, kik vesznek körül életedben, kik gátolják, kik segítik utadat, de mivel most már mindenkit te választasz, figyelj oda és dönts jól. Most már tudnod kell, hogy döntésedtől nem csak a te, de mások élete, minősége, valósága, tudása, Hite, szellemi és fizikai fejlődése is függ.
Mindenáron meg kell tudnod, hogy elképzelésed jó vagy rossz! Csak annyira tudsz bízni-hinni Istenben és embertársadban, amennyi szeretet van benned iránta, ezért ha felé irányuló szeretetedben fejlődsz, csak akkor tudsz jobban bízni, és nem azért mert elvakít a szeretet érzése, hanem mert a te szereteted által változik a másik, ha elfogadja, értékeli azt. Ne pazarold szeretetedet olyanra, aki nem fogadja el, hiszen attól nem fejlődik a bizalmad, Hited, és negatív módon befolyásolja gondolataid teremtő erejét is.

Mint mondtam, kiválasztottátok magatokat! Itt az idő! Jól választottatok? Ha úgy érzed, nem, akkor hagyd, hogy segítsünk a szeretetben, bizalomban, hitben való fejlődésed útján. Ha igen, akkor viszont már neked-nektek kell kiválasztani azokat, akiket tudtok szeretni, akikben meg tudtok bízni, akiknek szeretetét elfogadjátok, akiknek a fejlődési szándékában hisztek, mert akkor fognak ők is hinni bennetek, és bizalommal fordulni Isten felé.
Ha eddigi tudásotokra támaszkodva megértitek a fent elmondottakat, rájöttök, hogy egyénenként ki hol tökéletlen, és miben kell javítania gondolatain, elhatározásán, bízni tudásán, hitén az emberi lét-élet valóságában.
Ha megértitek, hogy önmagatok szeretete nem csak azért fontos, hogy másokat is tudjatok szeretni, hanem azért, mert akit szerettek, abban megbíztok. És akiben bíztok, az tud szeretni titeket, és mások szeretete a legékesebb bizonyítéka annak, hogy utatok helyes, és a feladat felemelő boldogsággal tölt el. Saját boldogságotok elérése érdekében pedig legyetek elkötelezettek.

Időben félúton vagytok 2010. 03. 26. és 08. 11. között, így itt az idő, hogy nagyobb hangsúlyt fektessetek közösségetek céljaira és azok megvalósítására. Gondoljátok át és hajtsátok végre a segítésre érdemes emberek elérését, szervezzetek és valósítsatok meg olyan programokat, melyek érdeklődésre tarthatnak számot. Juttassátok el az emberek sokaságához az ismereteket, keltsétek fel érdeklődésüket, és kezdjetek el dolgozni a gyógyításukon is.
Ne feledjétek! Tanítva gyógyítani vagy gyógyítva tanítani személytől függ, de az eredmény ugyanaz: Az emberek tudásának, szeretetének és bizalmának fejlesztése, mely Istenhez és önmaguk megbecsüléséhez viszi közelebb őket.

Végezetül határozott kérésem hozzátok, hogy mindenki – többszöri elolvasás és a saját szellemi és fizikai helyzetére való értelmezés után – írjon egy rövid értelmezést, melyet augusztus 11-ig szeretne megvalósítani. Tehát helyezd el magad egy közös palettán, mely tablót könnyű áttekinteni, és így az egység, a cél érdekében hasznosítani tudjátok.
A Szent Szellem áldása biztosítja, hogy megértsenek titeket az emberek.


Ja, és még valami! Beszéljetek már végre!
Mondjátok el gondolataitokat őszintén!
Azzal rólam is, Laciról is és egyénenként magatokról is véleményt formálhattok!
Szükség van rá, hát legyetek nyíltak, őszinték!

2010. 05. 24.