95. ÜZENET

Beléptetek a tettek korszakába és elkezdődött a felkészülés a dolgos hétköznapokra. Elmúlt 2010. 03. 26.
Aki kialakította magában az Isten felé elinduláshoz tartozó helyzetképet, ő már erősítheti, pontosíthatja az ahhoz vezető lépéseket. Az ily módon kialakult vágyak-tervek jónak és igaznak való elfogadása után tudatotok a már letisztult helyzeteket elindítja a megvalósulás útján, és folyamatosan megteremti a hozzájuk szükséges körülményeket.


Fontos, hogy ami letisztult, azon már ne változtassatok, mert ettől kezdve az Isteni Teremtő Erő segíti a tudat munkáját. Amely lépések még nem tisztultak le bennetek, azon munkálkodjatok, hogy a fejlődés és a megteremtődés folyamatos lehessen. Minél hamarabb készül el az elképzelt „modell”, annál hatásosabb segítséget kaptok az Isteni teremtő erő által. Szeretném, ha értenétek e segítség fontosságát, nagyságát és a működését is.
A fontossága abban áll, hogy a végére duplájára nő saját teremtő erőtök, nagysága pedig abban fog megmutatkozni, hogy időben a dolgok az eddigi megvalósulások idejének töredéke alatt fognak megvalósulni. Működése pedig egyre gyorsuló tempója mellett a következőképpen történik:
A letisztult lépés-helyzet elfogadva jónak és igaznak, bekerül a tudatba, ahol elindul a körülmények megteremtése. Mivel itt hatni fog rá az Isteni teremtő erő, szellemi szinten a körülmények azonnal megvalósulnak. Ez azt jelenti, hogy itt már a te várakozási nyitottságodon múlik, hogy a tudatból lecsorogva általad a megteremtődés újra elfogadva azonnal megvalósuljon. Vagyis a megteremtett körülmények után szellemi szinten a modell is azonnal teremtődik meg a tudatban, és csak a te elfogadásod ideje határozza meg a fizikai létben való megnyilvánulását.

Már jó előre figyelmeztettelek benneteket, de most valóban itt az idő! Gondoljátok át az eddig tanultakat a hatalom gyakorlásáról. Nagyot lehet bukni!

Legyetek szerények, de ami szükséges a boldogságotokhoz, azt bátran kérjétek és tervezzétek-teremtsétek meg. Az első fontos dolog a személyes szabadság elérése! A második az egységalkotás azokkal, akiket nem korlátozol, de támogatásodat élvezhetik. Csak így alakulhat ki olyan egység, mely, mint látni fogjátok, személyes feladatai révén is egy egységben érheti el a legnagyobb sikereket. Ne felejtsétek számba venni az anyagi, erkölcsi, érzelmi és szellemi igényeiteket, és ezeket is megteremteni.

Most pedig röviden a hatalomról. A bölcsesség nem tanulható, és akár negatív akár pozitív értelmű hatalommal rendelkezel, e hatalom növekedésével arányosan nőhet a földi tudat kísértő ereje. Ezért ne csak azon gondolkodjatok el, hogy mit, hanem azon is, hogy hogyan szeretnétek megvalósítani. Remélem, észre fogjátok venni, hogy egyre több embert „zavartok”, mert ez azt jelenti, hogy tevékenyek vagytok. Óvva intelek viszont attól, hogy bárkit sértsetek, akadályozzatok, veszélyeztessetek, és ezt már szellemi, spirituális értelemben értsétek.
Ha 2010. 08. 11-re megteszitek lépéseiteket, attól kezdve a gyakorlás ideje kezdődhet meg, mely ráébreszt titeket valódi nagyságotokra, és ez a felismerés hozza meg a valódi egységszellemként létezés biztonságát.

2010.04.06.