Köszöntjük minden Embertársunkat!

Mi, a Krizantén lélek-test harmonizáló, önfejlesztő egyesület tagjai tájékoztatjuk az érdeklődőket, szervezetünk működéséről, melyet személyesen is megismerhetnek.


Célunk

Olyan ismeretek megszerzése és terjesztése, melyek lehetővé teszik a tagok jellemének fejlesztését, önmagukban a szeretet kiteljesítését, a lelki megtisztulás és a béke megteremtését és megtartását minden élethelyzetben, hogy ezzel másoknak is ugyanezen az úton segítséget tudjanak nyújtani. Ehhez ad útmutatást Jézus Krisztus élete, tanítása, a szeretet, elfogadás, igazságosság alapelve és Krizantén – egy tanító, bölcs egységszellem – egy társunkon keresztül hozzánk eljuttatott üzenetei és intelmei.


Tevékenységünk

Kedd
17.30 órától  Lelki, szellemi fejlődést elősegítő  beszélgetések. Meditáció és a fejlődő, javuló  ember számára nélkülözhetetlen, a szellemvilággal kapcsolatos ismeretek megbeszélése.
Csütörtök
17.30 órától Lélek-test harmonizáló munka: Ezzel elősegítjük az emberek fizikai síkon való fejlődését, és azokból a betegségekből való gyógyulását, amelyek a lélek számára nem rónak ki tapasztalási kötelezettséget.

Szombat
17.30-19 óráig Meditáció és lelki, szellemi fejlődést elősegítő beszélgetések
19 órától Lélek-test harmonizáló munka
Jelmondatunk: Akkor él bennetek a tiszta szeretet, ha nem harcoltok az igazságért, hanem gyógyítjátok azokat a sebeket, amelyeket azok ejtettek embertársaitokon, akik legvadabbul harcolnak az igazságért.

Üdvözlettel:  A Krizantén Egyesület tagjai