32. Tiéd a választás

Tiéd a választás joga! Szeretet vagy félelem?

Nem Isten feladata megváltoztatni életetek körülményeit. Ő önmaga hasonlatosságára teremtett titeket, és minden mást ti teremtettetek és teremtetek a tudás és az erő által, mellyel megajándékozott benneteket. Megadta a választás jogát is, tehát bármit kezdhettek ezzel a tudással.


Minden gondolat és a tett szeretetből vagy félelemből fakad. Az első gondolat az elsődleges erő-energia, mely a tapasztalást irányítja. Ha a második, az általatok hátsó gondolatnak nevezett érzés a félelem, akkor ez nagymértékben befolyásolja a teremtő gondolat tisztaságát, mert kiszorítja az elmétekből a hitet abban, hogy a teremtő állapot megvalósulhat.
A leadott információimból tudhatjátok, mit hozott magával a lélek, és ezt már nem kérnetek kell, csak az állapotot kell magatokban és körülményeitekben megteremtenetek. Nektek kell dönteni a feltétel nélküli szeretet mellett, ha már tudjátok, hiszitek, hogy az kiszorítja elmétekből a félelmet, és így őszinte lesz az első gondolat, és megteremtődik az az állapot, amire így vágytok, mert minden mögött Isteni cél áll.

Mindent áthat Isten jelenléte. Első és eredendő természetes tudásotok a feltétel nélküli szeretet, de el kell tudnotok dönteni, milyen legyen számotokra annak kifejezési formája. Legyetek tisztában azzal, miként gondolkodtok saját életetekről, gondoljátok át, mit szeretnétek tenni, minek a birtokába jutni. Addig gondolkozzatok ezen, míg teljesen tisztán nem látjátok, és amikor minden részlet tisztán kidolgozott, akkor már ne gondoljatok más lehetőségre, csak erre. Ezeknek a tiszta, őszinte gondolatoknak az energiái új agyi idegkapcsolatokat indítanak be, melyek előhívják az agyban tárolt, a lélek által lehozott tudást. Az emlékezés tudásával lettetek teremtve, ezért emlékezzetek a lélek tudására. Ebben segít a meditáció, amit üzenetként küldtem hozzátok, mely alatt a Teremtő energiái, Krisztus szent lelke és a Szűzanya szívbéli tiszta szeretete van veletek, és segít gondolataitok tisztaságát érvényesülni.