23. Az örök élet


Szenvedéseitek kora a vége felé közeledik. A Teremtő birtokában van a megoldás. Ő a Világegyetemnek és itt a Földön az emberi életnek az alkotója. Meg tudja tenni azt, ami meghaladja az ember képességét, amit csak most kezdtek felfogni az számára lehetséges.


A férfiak szaporítósejtjeinek képessége nem romlik a kor előrehaladtával. Jelenlegi génjeitek megfelelő gén-expresszió esetén képesek fenntartani sejtjeiteket úgy, hogy azok nem öregednek el. Agyatok képességéből alig használtok fel valamit, pedig az is végtelen használatra lett tervezve és teremtve.

A kezdeti és a végső megoldás is a Teremtőnél van. Egyedül Ő képes teljes mértékben megszüntetni a szenvedést, megállítani a bűn hatásait és megszüntetni a halált. Ő minden élet értelmének valódi középpontja, a vele kialakított kapcsolat jelenti az alapot arra, hogy örök életet nyerjetek. Ti magatok tudjátok a legjobban, hogy mi érdekel benneteket, mely képességeiteket szeretnétek fejleszteni, és milyen kérdésekre szeretnétek választ kapni. Az, hogy ezzel foglalkozhattok, majd még értelmesebbé fogja tenni életeteket.